Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ελληνοκύπριους μαθητές

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση πλέον με τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την πόλη της Λάρνακας.


Σήμερα, στις 9:30 το πρωί, 20-25 μαθητές από άλλο σχολείο της πόλης μετέβησαν στο Λύκειο Βεργίνα, όπου ενώθηκαν με άλλους μαθητές του σχολείου και επιτέθηκαν σε άλλους αλλοδαπούς μαθητές και εξωσχολικούς (που πήγαν στο Λύκειο με δικά τους αμάξια από το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε λάβει), μετά την προκλητική στάση των τελευταίων, και όπως μας δηλώνουν αποκλειστικά οι μαθητές το ποτήρι πλέον ξεχείλισε.


Να σημειώσουμε επίσης ότι στο συγκεκριμένο λύκειο φοιτούν μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό αστυνομικού πριν από έξι ημέρες στο Γραφείο Ευημερίας, οι οποίοι συμμετείχαν και στα σημερινά επεισόδια.


Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά από λογομαχία Ε/Κ μαθητή με αλλοδαπούς, όταν οι τελευταίοι χτύπησαν τον Ε/Κ μαθητή, και έτσι τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε όλο το σχολείο. Ομάδα αλλοδαπών έτρεξε να εισέλθει στον καθηγητικό σύλλογο, για να γλιτώσει από το μένος τον Ε/Κ μαθητών που έτρεξαν για βοήθεια του συμμαθητή τους. Έτσι οι Ε/Κ μαθητές έσπασαν την πόρτα για να εισέλθουν εντός του συλλόγου.


Ο απολογισμός των επεισοδίων, που σημειώθηκαν στο Λύκειο Βεργίνας στη Λάρνακα, είναι τρεις τραυματισμένοι μαθητές, ένας 17χρονος Ελληνοκύπριος τελειόφοιτος της τρίτης Λυκείου (σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, χτυπήθηκε με ποτήρι στο πρόσωπο στέλνοντας τον με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας) και δύο Παλαιστίνιες, η μια εκ των οποίων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μαθήτριας που ήταν παρούσα στο γεγονός, έπιασε σπασμένο γυαλί που βρισκόταν στο έδαφος από την σπασμένη πόρτα και χαρακώθηκε μόνη της στο χέρι για να ρίξει το φταίξιμο στους Ε/Κ μαθητές.


Να σημειώσουμε τα σχόλια από μαθητές που υποστηρίζουν ότι "Μας προκαλούν καθημερινά". Έξαλλοι είναι οι μαθητές αφού δηλώνουν "μεταφέρουν μαχαίρια και αλλα αιχμηρά αντικείμενα στο σχολείο" ενώ ισχυρίζονται ότι καθημερινά ζουν με τον φόβο της σωματικής τους ακεραιότητας.


Από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εξοπλισμό του σχολείου. Ζημιές από τους αλλοδαπούς μαθητές και εξωσχολικούς, προκλήθηκαν και στο μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται στο σχολείο (δεν πιστεύουμε κάποιο από τα Μ.Μ.Ε. να κάνει αναφορά στο εν λόγο γεγονός). Εδώ δεν σέβονται την χώρα και το λαό που τους φιλοξενεί, θα σεβαστούν την θρησκεία του;


Εξαλλοι γονείς και μαθητές
Γονείς και μαθητές είναι εξαγριωμένοι με τα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα στο σχολείο, ενώ αποφασίστηκε ότι για τις επόμενες δύο μέρες οι αλλοδαποί μαθητές δεν θα πάνε στο σχολείο.

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών αυξάνεται όλο και περισσότερο και το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες από την βία και την παρανομία τους.


Δυστυχώς τα όσα λέμε επαληθεύονται μέρα με την μέρα, και παρόλο που δεν έχετε κάποιο οικονομικό όφελος από την λύση που προτείνουμε, παρόλο που θα μας αποκαλέσετε με ένα σωρό επίθετα, η λύση είναι μια .. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.

Δεν θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας, επειδή αυτό επιτάσσουν τα συμφέροντα σας, και οι τζέπες σας ... ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λογος που φερνουν αλλοεθνεις στην ιδιαιτερη μας πατριδα ειναι ενας, αφελληνισμος μεσο αλλοιωσης της δημογραφιας-εθνογραφιας. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση σχολίου